Hotfix Info

Postbacks on Firefox and Netscape browsers do not work correct This will only happen if the <base> tag rendering using the RobotMetaTag control has been disabled. As a workaround either enable the <base> tag rendering or (if this is not an option) add the following javascript code behind the form tag of your template: <script language=”javascript”>    […]

Clearing Hyperlinks does not work after installing SP2 Before installing SP2 it was possible to clear a hyperlink by selecting the hyperlink text, clicking on the hyperlink button and clearing the URL part. After installing SP2 the hyperlink is not cleared. The product team is currently building a fix for this. Workaround: remove the whole […]

Site Deployment export does not work on databases created before SP2 and moved to SQL Server 2005 This problem will occur with all databases which have been migrated from MCMS 2002 SP1a and then moved to SQL Server 2005. If you are affected by this issue please open a support case with Microsoft Support Services. […]

DCA complains about missing priviledges when selecting a database when SQL authentication is being used Our current findings show that this issue is caused by the fact that the DCA now always verifies if the MCMS system account has db_datareader, db_datawriter and db_ddladmin priviledges on the SQL server – even if SQL authentication is used. […]

A common problem is that a resource gallery items might be deleted which is still being used in some postings. On the live site this will cause broken images and/or attachments and during authoring non-Administrators will see an error message. To resolve this problem all links to the deleted resource gallery items have to be […]